Wednesday, December 24, 2008

Sarbatori Fericite Romanie, Sarbatori Fericite trist popor roman!

Sarbatori Fericite Romanie, Sarbatori Fericite trist popor roman!

In adevar, orice roman cu inima dreapta si cu mintea sanatoasa trebuie sa fie cuprins de un adanc sentiment de durere vazand scarboasa comedie ce se joaca in Dealul Mitropoliei”- Mihai Eminescu. (Palatul Paralamentului, zic eu)


De 19 ani guvernele “care este” se intrec sa ocupe un loc fruntas al muncii capitalisto-socialisto-comuniste in topul prostiei, incompetentei si al interesului personal.

De 19 ani mare parte din romanii, socoate si spera ca profetia/blestemul lui Brucan se va incheia mai repede.

Acum, dupa 19 ani, romanii au scapat definitiv de profetia lui Brucan. S-a terminat in sfarsit.
Cei luminati la minte si cu sufletul deschis catre credinta au inteles in sfarsit ca totul s-a terminat in sfarsit. Dupa 19 ani de lehamite, romanii inteleg ca nu exista diferenta intre PD-L, PSD, PNL sau alti inexistenti-existenti pe scena danteasca a politicii romanesti. Este doar o lupta pentru ciolan, pe fondul unei batjocure adresata natiunii in cel mai bestial mod cu putinta.

Orice mi-ar spune Traian Basescu despre sacrificiul facut, asa incat sa nu mai vedem PNL aliat cu PSD, este in zadar. Ca daca s-ar fi urmarit interesul national, atunci sa imi spuna mie domnul Traian Basescu cum de accepta un guvern cu Elena Udrea ministru al Turismului. Sau un Videanu, sau un ministru Ferrari…. Pana la urma, sinistru nume acest Elena in istoria Romaniei-caci imi amintesc de Elena Lupescu, sau Elena Ceausescu. Sau, nu as fi vazut oportunistii politici PDL din colegiul Campina, Prahova in Parlamentul Romaniei, ca o gramada de alti oportunisti adunati din alte colegii. La aceste lucruri nu face referire domnul Traian Basescu. Asa cum, daca PDL ar fi urmarit interesul national, nu ar fi aprobat niciodata un raport Tismaneanu, raport rusine al Romaniei de dupa 1989. Si inca o data, de ce Paul Goma nu a fost acceptat sa contribuie la acest raport? Pentru ca era cumva anti-comunist, anti-bolsevic, anti-neocomunist? Si de ce sunt injurati, defaimati, la tot pasul un Goma, un Raoul Serban, un Eminescu, un Antonescu, un Paulescu?

Dupa 19 ani, acei romani-cei cu picioarele pe pamant- realizeaza in sfarsit, ca desi au injurat PSD la tot pasul, sperand sa nu revina la putere, este adus pana la urma cu ajutorul unui PDL care in interes national o pune pe Elena Udrea ministru al Turismului…

Cacialma, cam asta este de 19 ani politica romaneasca.

Dupa 19 ani, s-ar putea sa mai treaca inca 19 ani ca romanii sa realizeze ca sansa tarii si neamului este si va fi intotdeauna, o conducere a tarii formata numai din tehnocrati si care sa nu aiba de a face absolut nimic cu asa-zis oamenii politici. Oameni politici? Nu exista pentru mine oameni politici decat acei oamenii care actioneaza in diplomatie-si aceia, carevasazica, oameni politici de profesie. Restul marii majoritati a politicienilor de la noi?....Un rest de instabili mental, emotional si cu IQ sub 80. Un alt rest de curve si atat! Avem nevoie de profesionisti in conducere, caci asa cum nu ii dai unui netot sa conduca o masina, asa nu poti pune homunculi si curve politice in conducerea tarii.

Romania trebuie sa se trezeasca si sa realizeze ca situatia de acum este copiata cu cea a Romaniei interbelice. O Romanie amortita intr-un vis frumos pe cale sa se destrame. O tara sfasiata de coruptie si politicieni care vor pieri asemeni celor interbelici. Pe limba lor si pe nestiinta lor. O Romanie care inca mai sta in picioare printr-o inca existenta fericita conjunctura politica internationala si nu prin meritele ei castigate in 19 ani. In jurul nostru numai "prieteni" si la Moscova si la Budapesta si la Sofia. Numai chiorii, surzii din Paralamentul Romaniei nu pot intelege ce se intampla. I-a prostit ideea de globalizare in combinatia cu bagajul de prostie din nascare. Ca sa il parafrezez pe Tutea, ce globalizare domnule? Ce cetatean universal? Sunt roman domnule, nu cetatean orwelian. Sau, cu voia dumneavostra-suntem romani si punctum!

Romania Trezeste-te!

Celor care imi vor argumenta ca ei stiau ce o sa fie la votaea din noimebrie si ca de aceea nu s-au dus la vot in asta-toamna, le spun si le doresc din suflet sa se trezeasca si sa inteleaga ca neparticiparea la vot este o mare greseala. Sa nu sa creada “destepti” si sa zica ca ei stiau ca nu are rost sa se duca la vot. Si daca tot ma combat, ii invit sa il citeasca si sa il citeze pe Platon, cel care acum mai bine de 2000, ani se referea la consecintele neparticiparii la viata politica. Ca daca pe mine ma ignora, poate de Platon le-or fi rusine…Asta pentru cei care mai cunosc una alta....

Si sa inteleaga romanul “destept” macar in ultimul ceas ca in cei tineri si inteligenti ramane chezasie sa fie condusa asta tara de acum incolo. Iar voi, oameni de afaceri care aveti desteptaciune, intalapciune, in cap si cale dreapta in inima, adunati-va si sustineti crearea unui partid unde cei tineri si capabili sa conduca tara peste 4 ani. Duceti mesajul mai departe iar flacara se va intinde in tara fara prea multa cheltuiala, caci omul de jos este cel mai bun indicator al starii poporului si va sti el bine pe cine sa voteze. Numai ca in clipa de fata nu are pe cine, asadar- voi ce care inca aveti posibilitati financiare, nu v-ati implicat pana acum in politica si vreti sa faceti ceva pentru tara, nu stati nepasatori si asistati la prabusirea morala a tarii si neamului. Caci dupa aceasta este doar functie de timp ca tara ca si sistem politico-economic sa se prabuseasca.

Doriti ruptura cu comunismul domnule Traian Basescu? Doreste cineva din Parlamentul Tarii ruptura de comunism?

Spalati-va pacatele si condamnati comunismul asa cum trebuie! Nu mai permiteti celor din fosta nomenclatura sa conduca tara! Nu permiteti pensii imense celor care au aservit un sistem nenorocit! Sa va amintesc domnilor cum lumea statea la cozi acum 20 de ani pentru nenorocitele de “tacamuri” de pasare si militienii nu trebuia sa stea la cozi? Si ce
pensii au acesti militieni acum? Sunteti impostori domnilor asa cum impostori au fost si militienii atunci.

Vreti rupere de trecut? Aveti sange de politicieni? Aveti cojones, domnilor? Condamnati ocupatia rusa din 1944 , condamnati atrocitatile comise asupra poporului roman si declarati deschis Holocaust si Genocid impotriva poporului roman, provocat, declansat si executat de comisarii sovietici. Cereti fara intarziere retrocedarea teritoriilor romanesti la toate organismele internationale si daca nu se poate rezolva asa, atunci luati-le domnilor! Ca tot va declarati solidari cu soarta romanilor de pretutindeni! De obicei solidari doar cu cea a celor emigrati doar, caci pe cei din Basarbia, Timocul sarbesc sau bulgaresc ii uitati mereu. Sa nu mai zic de aromanii din Grecia, sau romanii deportati in Kazahstan sau Siberia.

Asta se numeste politica, domnilor din Parlament-adica sustinerea intereselor de neam, in cazul in care nu stiati pentru ce candidati…

Dar vorbim discutii, numai un noua miscare tanara nationala va schimba fata tarii.

Ce spunea Eminescu? “ Noi am zis de la inceput ca nu exista compensatii pentru Basarabia, precum nu exista niciodata vreo plata pentru o palma macar din pamantul patriei. Aceste sunt lucruri sfinte, cari se pierd sau se castiga prin imprejurari istorice, dar nici se vand, nici se cumpara, nici se schimba.”

Si iar ajungem la cojones, fetitelor din Parlament!

No comments: