Thursday, January 29, 2009

Inceputul unui nou martiraj

Vremuri tulburi de cateva saptamani as spune. Insa ele au inceput cu mult inainte.

In tara se vrea punerea pecetii diavolului pe pasapoarte, buletine si mai apoi pe oameni. Poveste veche inceputa de cativa ani. Poveste si mai veche inceputa de cand s-au introdus codurile de bare cu cele 3 coloane simbolizand 666. In tara, aceea mana de oameni cu simturile inca ne-amortite a inceput sa protesteze. In SUA, nimeni nu a protestat. Aproape toata lumea a cerut si cere noile acte pentru a fi siguri ca nu sunt omorati in somn de vreo rata terorista. Deci cam asta este diferenta intre tarile super-dezvoltate si cele in curs de dezvoltare-primele cer singure pecetea Necuratului, asa cum zice si la Carte. Ca vor ajunge singuri oamenii sa ceara raul. Al doilea rand de tari, mai “prostute” inca se gandesc daca e bine sau rau.
In alta ordine, acum 20 de ani, Occidentul “lupta” din greu impotriva comunismului. Si pe stindardele lor fluturau cuvinte precum libertatea de miscare, expresie, samd. Era de neconceput sa te afli in democratie si sa fii supus cenzurii si supravegherii. Ma rog, ca asa credeau naivii din Occident, asta este alta treaba. Caci erau si ei supravegheati. Ca nu isi dadeau seama, mai ales cu proverbiala lor naivitate, nascuta dintr-un sistem educational si model social bine pus la punct, criminal, care nu urmarea decat spalarea creierului occidentalului prin sloganuri repetate-democratie, libertate, prosperitate, sansa, alta treaba.

In acest timp, in socialism, multimea era atent supravegheata. In 2001, dupa evenimente indelung chibzuite, Occidentul impune supravgherea umililor supusi. Occidentalii cer acest lucru. Noi, insa stim ce a insemnat acest lucru si incercam sa ne opunem. Unde am ajuns?

As zice ca la alta forma de socialism. Care se prefigureaza mult mai diabolica decat era precedenta incheiata acum 20 de ani. Sa fi fost la mijloc clacule meschine care au hotarat ca totusi socialismul a fost un success partial si ca el trebuie impus in alta forma, in mod global ca urmatoare etapa?
Cei care au deschis ochii in ultimii ani nu pot trece cu vederea lupta inegala ce se desfasoara. Globalizarea, inceputa si continuata sub forma unui sistem financiar ce va controla tot si va inrobi mare parte din populatie, continuata cu globalizarea economica si acum cu lupta globala impotriva ratelor teroriste, nu numai ca va cuprinde mare parte din globul pamantesc, insa a dovedit ca dispune de resurse immense. Traieste din crize, se alimenteaza din crizele provocate de ea si se extinde prin crize. Un rau ce se auto-intretine si care se extinde pe zi ce trece fara a putea fi controlat sau domolit.
De lucrarea soacialismului maret din tara s-a ales pulberea. Neimportant ca varcolacii FSN si cei de dupa care au hulit pe Ceausescu stau bine mersi astazi peste bogatia unei tari furate, intr-o CASA a POPORULUI pe care au renegat-o. Neimportant ca fac afaceri din ceea ce s-a construit din anii socialismului. Important este ca s-a ales praful de o lucrare care a fost dintru inceputuri impotriva lui Dumnezeu. S-a ales praful de o lucrare care a proslavit pe unul din nenumaratii AntiHristi, in speta cel Rosu. Tot asa se va alege praful si de lucrarea diavoleasca a globalizarii. Nu este decat o alta etapa. O etapa care nu vrea sa duca decat la rasturnarea tuturor valorilor crestine si impunerea domniei banului, a relatiilor homosexuale oficializate si distrugerea familiei crestine. Si asta printre multe alte lucruri diavolesti. Distrugerea sistemului educational din foarte multe tari si inlocuirea unuia care promoveaza doar “succesul in viata si succesul in afaceri” este doar una din uneltele folosite. Lupta va fi cumplita. Pana atunci insa, vor veni vremuri grele.
O mana de oameni in cateva tari ortodoxe se opune. Lupta inegala nu va avea un final fericit. Romania face din nou valuri. Asa cum a facut si in 1919 cand a oprit expansiunea rosilor de la Budapesta. Iar poporul a platit un pret exorbitant in temnitele comuniste. Actiunile din ultimile saptamani prin care inca aratam ca nu am murit, va atrage alta nota de plata. “Prietenii” nu ne uita niciodata. Insa simplul tel de a te opune acestei lucraturi diavolesti te indeamna, crestine sa nu lasi sabia jos. Greseau legionarii cand spuneau "Tine minte 3 cuvinte: Garda merge inainte!"?

Si mai important, asa cum zicea, Parintele Iustin Parvu-“ Este vremea muceniciei”.
Cititi http://victor-roncea.blogspot.com

1 comment:

gabi said...

Vezi si acest articol,cu siguranta Nu vei regreta,AICI: http://www.mdn.md/index.php?/view=discusion&articleid=4670 Asa sa ne ajute Dumnezeu!